lauantai 3. toukokuuta 2008

Mukahauskaa


Jo otsikossani sanon tekstieni olevan mukahauskoja.
Se antaa itselleni oikeuden epäonnistua hauskuutuksessa.
Tosiasiassa yritän kuitenkin aina kirjoittaa vähintään suhteellisen
viihdyttävää tekstiä. Siinä on omat paineensa, nyt kun tiedän että tätä blogia jopa käy jotkut elämäänsä kyllästyneet ihmiset lukemassa.

Silloin kun huumorin tekeminen on itsetarkoitus, siinä usein tuppaa käymään niin ettei se naurata ketään. Parasta huumoria mielestäni on täysin tahaton huumori.

Hyvänä esimerkkinä käy esimerkiksi loistavien huumorimiesten PPP:n (Pirkka-Pekka Petelius) ja Jope Ruonansuun sketsisarja 6pack. Siis voi herranen aika miten paskaa läppää! Kun on laitettu kaksi hauskaa miestä yhteen, luotetaan siihen että mikä tahansa naurattaa. Linkitän tähän YouTube pätkän kyseisestä sarjasta. Ja tämä on sitten sitä laadukkaampaa päätä heidän läpistään.
6Pack

Yksi itsearvoinen huumorin ala ei ole minuun koskaan iskenyt. Teekkarihuumori! Tämä ns älykkään huumorin ala saa minut aivan hulluksi. Nämä ns. teekkari tai fuksipilat (tietyissä killoissa Phuksi) ovat kyllä ansainneet "Maailman mukahauskin asia" tittelin.

Tänä vappuna Tammerkoskeen taas upotettiin (valitettavasti myös nostettiin ylös) fuksit perinteisen kasteen merkeissä. Ensimmäisenä upotettiin parhaan fuksipilan keksinyt kilta. Heidän loistava huumorijäynä oli se, että he olivat menneet paikalliseen markettiin ja etsineet uhreja kokeeseen. Kokeessa he olivat liimanneet ihmisten naamaan mustia täpliä ja sitten antaneet tietokoneen analysoida täppien perusteella mikä tunnetila ihmisellä on. Hahahahahahahhahaha. Kuinka älykästä huumoria!

Teekkarilehdistä olen aikanaan tutustunut sekä Otaniemen Äpyyn että Julkkuun,
Tampereen teekkarit painavat Tamppi lehteä. Tyttöystäväni ei aiemmin tiennyt
vielä teekkarihuumori vihaani, joten hän sitten kyseisen aviisin osti. Nauroin yhdelle jutulle, sekin toki oli hauska vain siksi että siinä naurettiin teekkareille:

Tietoteekkari ja koneteekkari juttelivat. Tietoteekkari huokasi: "Kyllä wappu on mukava." Koneteekkari siihen: "Seksi on mukavampaa". Tietoteekkari tähän nöyränä: "Niin on, mutta wappu on useammin".

En sitten tiedä kumman osapuolen huuomrintajuttomuudesta tämä avautumiseni kertoo. Ehkä älyni ei vain riitä näkemään mitään huumoriarvoa näissä mukahauskoissa tempauksissa. Annan muille kuitenkin oikeuden nauttia tai kärsiä Teekkareiden aivoituksista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Amis vuodattaa

Unknown kirjoitti...

Itseasiassa Lukio on käytynä ja myös sitä korkeamman asteen opintoja. Eikä tämän nyt siihen pitäisi liittyä, vaan surkeaan teekkarihuumoriin.