lauantai 3. toukokuuta 2008

Kavereiden blogeja

Kuten avauspotkussa totesin, kavereiden blogeista on tullut hyvin tärkeitä.

Ilokseni huomasin että hyvä ystäväni ja vanha valmennustoverini Miha oli maininnut minut ja blogini omassaan. Kannattaa käydä tutustumassa verbaaliacrobaatin tuotoksiin.

Jatkuvaa syöttöä

Miha kirjoittaa kantaaottavia ja ajatuksia herättäviä tekstejä salibandysta, mutta myös havaintojaan tästä monenkirjavasta arjesta jota elämme.

Miha myös kysyy blogissaan, miksi Jussi mököttää. Jos minun tuttaviltani kysytään adjektiiveja minusta, voi varmasti tulla monenlaista vastausta. Laiska, lihava, komea, seksikäs, maskuliininen tjms. (viimeisimmät naispuolisilta kysyttynä) Tuskin kukaan sanoisi minua mököttäjäksi. Ehkä juuri tämä kontrasti tekee blogin nimestä mielestäni osuvan.

Vinkkejä kuuluisuuksille blogin nimeksi: Johanna Tukiainen: alykas.blogspot.com, George W Bush (kts. edellinen) Tony Halme: kynaniska.blogspot.com; Teemu Selänne: lopettaja.blogspot.com tai nopeapaatoksenteko.blogspot.com; Matti Nykänen: raitislaulutaito.blogspot.com; Hyvälle ystävälleni Kimi Räikköselle suosittelisin osoitetta hopottaja.blogspot.com; Jari Litmanen: onnekas.blogspot.com tai haavoittumaton.blogspot.com, Michael Jacksonin kirjoituksia voitte todennäköisesti jatkossa seurata osoitteissa olenvalkoinen.blogspot.com, nenapaassa.blogspot.com tai enoleseksuaalisestikieroutunutjamuutenkinolentaysintaltaplaneetalta.blogspot.com

Takaisin jo olemassaoleviin blogeihin.
Myös pitkäaikaisin ystäväni ja kaveri joka aikanaan minut kutsui mukaan salibandyn valmennustouhuihin antaa sanansäilän sivaltaa. Matti kirjoittaa sekä englanniksi että suomeksi. Molemmilla kielillä yhtä oivaltavaa ja sujuvaa tekstiä.

Matti THE Rönkkö

Uskon, että jos minun kirjoitustyylini iskee, myös nämä kaverit saavat hymyn suunpieliin. Jos minua ette voi sietää, antakaa näille kavereille mahdollisuus. Kirjoitusvirheet vähenee ja todennäköisesti kohtaatte pykälän verran Armeijan kakkatarinoita kultivoituneempaa läppää.

Ei kommentteja: